Bring the Magic of Rasa Sayang Home

The Rasa Sayang Sing-and-Record Fun Book is available in Singapore/ Malaysia/ Brunei version and Indonesia version. Check them out today!

Testimonials

This is a GREAT gift for any parent with young children. My late father used to sing these songs to me as a child... And now I can do so with my kids!

Harith Iskander

I've never seen my kids more interested in a book than this new book from @mybababaa. I let Alana plays the songs and looks at the pictures. Suddenly I heard she sings "Chan Mali Chan". Hahaha first Malay song! And she loves it. I love it too. Weldon even tried to sing with the words albeit sounded funny. This book has GREAT songs and tunes, recording functions and comes with a beautiful packaging. Perfect for a gift. I'm very particular with product reviews but his one is A class!

@hanafedora

First of all, I would love to say THANK YOU to @mybababaa for RASA SAYANG book! You have no idea how much the kids 'ketagihan' buku ni. Even my husband and myself pon tak sangka pulak Medina paling get attached with the book. 

RASA SAYANG is a sing-and-record fun book from @mybababaa. Yang buat the kids jadi ketagihan tu, not only because the book can sing and they can record their own voice, tapi sebab koleksi lagunya sungguh klasik. Anak-anak saya tak pernah dengar lagu-lagu sebegini. Lagu seperti Rasa Sayang, Lenggang Kangkung, Anak Itik Tok Wi dan yang lain-lainnya.

Medina's favourite is Bengawan Solo. Can you believe that? Dia boleh duduk menghadap buku ni berhari hari. Dia struggle nak hafal walaupon dia tak faham maksud dan arah tuju lagu ni. LOL. Kalau korang berada di tempatku, korang akan terpinga-pinga ; awat budak ni kemaruk Bengawan Solo? Sumpah, tak tipu!

Sekarang the kids dah boleh nyanyi lagu-lagu yang jadi sebahagian dari memori zaman kanak-kanak saya. Saya tak pernah pon sebelum ni perkenalkan pada anak-anak. Thank you RASA SAYANG .

@nurulism